Haber Detay

    Çalışan- Sen Konfederasyonu Sendikalarına bir yenisini ekledi.

    Konfederasyonumuz bünyesinde Çalışan- Enerji Sen adı altında kurulan sendikamız; Türkiye genelin olmak üzere Enerji, Sanayi ve Madencilik Hizmetleri Kolunda faaliyet gösteren çalışanları birbirinden ayırmaksızın koruyup kollayan bir sendika olarak resmi faaliyetlerine başladı.

    Çalışan- Sen Konfederasyonu ve DinBirSen Genel Başkanı Sayın Yusuf ÖZDEMİR başkanlığında ilk kararların alındığı toplantıya; Çalışan Enerji Sen Genel Başkanı Bekir ARSLAN, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mustafa YALÇIN, Hüseyin İNCE, İsmail Serhat TAN, Ersen KARABACAK, Sevda AKYÜZ, Şaban AVCI, Çalışan- Sen Genel Başkan Yardımcısı Menderes ATEŞ, Murat AYTAÇ, Çalışan-Sen Ankara İl Başkanı Ramazan SARSU, DinBirSen Genel Başkan Yardımcıları Yusuf KURU, Yusuf ADLİ, Mehmet Şirin ERSAN, Celalettin AKÇADOĞAN, Şükrü ŞAHİN katılım sağladı.

    Sayın Özdemir; Öncelikle yeni kurduğumuz Sendikamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum, Etkili sendika olma yolunda çalışmalarımıza ara vermeksizin devam ediyoruz, aramıza yeni katılan Çalışan Enerji Sen yönetimi her biri birbirinden değerli arkadaşlarımız, çok kısa zaman içinde farkındalıklarını ortaya koyarak güzel işler başaracaklarına inancımız tamdır.

    Ülkemizin içinde bulunduğu bütün sorunların çözüme kavuşturulması için verdiğimiz mücadelede Çalışan Enerji Sendikamızın da bize güç vereceğinin bilincindeyiz.  

    Ülkemizde ve dünyada meydana gelen sosyal ve siyasal alandaki gelişmeleri de takip ederek, nerede mazlum ve mağdur varsa onların yanında olan, gösterdiği duruşunu hiç bozmayan bir Sivil Toplum kuruluşu olarak üzerimize düşen görevlerden korkmadan ve yılmadan ülkemizin ve insanımızın menfaatine çalışmalarımıza devam edeceğiz.

    Çalışan Enerji Sen; Milli, manevi, tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkarak, ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında yol ortağımız olacağı için tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Dedi

    Çalışan Enerji Sen Genel Başkanı Sayın Bekir ARSLAN ise; Özgürleşmiş, sivilleşmiş, demokratik ve sosyal hukuk devleti olmanın gereklerini hayata geçirmeyi başarmış ve daha katılımcı bir demokrasinin yerleştiği, daha özgür kişi ve sivil toplum örgütlerinin gerçek anlamda var olabildiği, düşünce üretip teklifler sunabildiği, katılımcı demokrasinin gerek ve imkânlarından faydalanabildiği, adil gelir dağılımının hayata geçirildiği, sosyal devlet olmanın gereği her vatandaşın her alanda eşitlik ilkesinin gereklerinden tam olarak faydalanabildiği, daha mutlu insanların yaşadığı daha özgür, daha zengin çalışanların olduğu bir sivil Toplum Örgütü olmayı hedefliyoruz.

    Amaçlarımıza Konfederasyonumuz bünyesinde kısa süre içerisinde ulaşacağımıza olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle sendikamızın hayırlara ve hayırlı işlere vesile olmasını diliyorum dedi.