Haber Detay

    Çalışan-Sen ve DİN-BİR-SEN Genel Sekreteri Menderes Ateş gündeme dair açıklamada bulundu.

     

    Son günlerde ülkemize karşı adı konulmamış bir savaş başlatıldı aslında bu savaş yeni değil ta Habil ve Kabil İle başladı. Zaman zaman adı değişti şekli değişti fakat Müslümanlara karşı mücadele hiç bitmedi kıyamete kadarda bitmeyecek. Burada aslolan Müslümanların bu savaş karşısında ne yaptığı, ne tarafta durduğudur; safını belli edip hak tarafında mı mücadele verdi; yoksa basit geçici dünya menfaati için tarafsız ve sessiz mi kaldı işte gün bugündür.

        Hak batıl mücadelesinde herkes karınca kaderince elinden geleni yapmak zorundadır, bu milli bir meseledir, bu ümmetin istiklal ve istikbal meselesidir. Herkesin mutlaka yapabileceği birşeyler vardır. Sakın ben neyapabilirim demeyin unutmayın ki bir çivi bir nalı bir nal bir tırnağı bir tırnak bir ayağı bir ayak bir atı bir at bir komutanı bir komutan bir orduyu bir ordu bir milleti ayakta tutar!!! Eğer sen o bir çivi misali görevini yerine getirmezsen nal düşer ayak tökezler at düşer komutan düşer ordu ve millet düşer.. Milletce düşmemek için bugün hepimiz üzerimize düşeni yapmak zorundayız. Aksi takdirde bu gemi batarsa hep beraber batarız.

        Yapılacak iş çok basit varsa elimizde ki dövizlerimizi bozdurmalıyız, amerikan mallarını boykot etmeliyiz dövizle ithal edilen ürünleri almamalıyız, tiryakiler sigarayı bırakamıyorsa bile yabancı sigara yerine yerli sigara kullanmalıdırlar, velhasıl dolar ve avro ile alış verişi kesip kendi milli paramıza yönelirsek abd ve şer güçlerin oyununu bozarız Allahın izni ve yardımı ile. Bu zaman da Sayın Cumhurbaşkanımıza ve kabinesine yardım etmeliyiz ki onlarda Hak tan ve Halktan almış oldukları destek sayesinde düşmana karşı dimdik durabilsinler. Gafiller şunu da unutmasınlar biz Dünyaya dolarla avroyla gelmedik giderken de bunlarla gitmeyeceğiz bizi bunlarla diz çöktüreceğini düşünenler aldanıyorlar. Biz İmanla geldik İnşallah İmanımızla da yaşayıp İmanla Dünyadan gideceğiz!!!. Selam ve dua ile...

    Menderes ATEŞ.

    ÇALIŞAN SEN KONFEDERASYONU ve DİN-BİR-SEN Genel sekreteri